Zwem(vrij)

Zaterdagmorgen even voor 10:00 uur. Jorijn bekijkt ingespannen naar de gebeurtenissen in het bad. Er is nog een groep bezig met de zwemles en hij kijkt zijn oogjes uit.  Je ziet hem denken: "wat gebeurt daar allemaal"...

Maar dan is het dan zover! De voorgaande groep verlaat het bad en het is zijn beurt! Hij had al 10 keer gevraagd: 'mama wanneer mag ik nou'?

Meester Philmar nodigt de kinderen uit in het water. Zonder aarzelen pakt hij de hand van de badmeester en springt in het bad (50 cm) en uiteraard zonder bandjes! Het gaat erom dat de kinderen zwemvrij worden. Ik zie hem genieten in het water! En mama heeft geluk! Omdat het de laatste dag voor de vakantie is, is het kijkles!!!  Het laatste half uur mag ik kijken en vertelt de badmeester wat hij allemaal gaat leren voor de eerste mijlpaal.



 
 
Jorijn had alleen maar plezier en liet zich niet uit het water slaan! Als een krokodil kruipen door het water, leren drijven op zijn rug met de teentjes in de lucht en op de 'slurf' paardje rijden door het bad.
Verder met zijn buik op de kant en met zijn benen in het water schoppen, bellen blazen, onder de slurf door zwemmen en spullen van de bodem oprapen. Uiteraard ging hij enkele keren kopje onder, maar het deerde hem niet! Onze TOPPER, wat zijn er ongelofelijk trots! 

Reacties

Populaire posts