Vakantie

Het is voorjaarsvakantie! Dat betekent dat Jorijn vrij is. Sinds het weekend logeert hij bij opa en oma en heeft weer een geweldige tijd!

JT bioscoop Hoogezand, bij Paddington
Maandag is hij met opa en tante Hilde naar beertje Paddington geweest. 's Avonds belde hij voor het eerst in een logeerpartij! Voorheen was dat moeilijk om mama's stem te horen en hij was dan vaak even van slag. Dit keer ging het prima en met lichte snik in zijn stem vertelde hij over 'opa beer', die na een overstroming nooit meer terug kwam... Mijn hart brak toen hij zei dat Muis ook verdrietig was... Ik dacht aan mezelf tijdens elke zielige Disney film..

Dinsdag met opa en oma in de trein naar het Pannenkoekenschip in Groningen. Inmiddels een vast uitje tijdens het logeren. Jorijn gaat graag naar Kapitein Haak! Hij belde 's avonds opnieuw om te vertellen over de grote pannenkoek in zijn buik en over de mega-dino die hij had gekregen. Tja, daar zijn opa's en oma's voor. Lekker verwennen en 'alles' mag! :-D Hij heeft het zo naar zijn zin.

Vandaag komt onze kanjer lekker weer thuis! Hij is op het moment met opa en oma bij de dolfijntjes en haaien in Harderwijk. Ook Tije en Fenn missen hun broer, ze beginnen nu te vragen: "Jijn, ben je?" "Is Jijn nou?" "Mama, Jijn halen gool?" ....

Reacties

Populaire posts