Slaapverwekkend feestje.

Moe, omdat het zo'n drukke dag was? Niets is minder waar! Onze kanjer ligt hier met 40 graden koorts te rillen ... Zijn benen doen zeer en hij heeft het koud.

Op de dag dat hij 6 wordt, raakt hij geveld door een 'zomergriep'. Maandagnacht was hij al niet helemaal fit. Mark was in Londen, dus hij sliep de hele nacht naast mij. Dinsdag uit school vertelde juf dat hij niet veel had gegeten. Heel even dacht ik aan de spanning voor zijn 6e verjaardag, hij keek er al weken naar uit. Vanmorgen hebben we zijn verjaardag gevierd, gezongen en cadeaus uitgepakt. Wat was hij blij!!! 'Vanmiddag gaan we bouwen hè, pap!' Met zijn traktatie, toog hij opgewekt naar school. Uiteraard werden meteen de uitnodigingen voor zijn feestje rondgedeeld.


Al meteen als hij het schoolplein opkomt, zie ik de waterige oogjes en de hoogrode wangen, ...ohoh. De aspirine zorgde voor een opleving, waardoor hij even wat kon eten en drinken. Hij brandde en kroop weer op de bank toen de Piratenboot met papa was gebouwd. Daar viel hij meteen in slaap. En niet alleen Jorijn. Tije is sinds gistermiddag ziek thuis, met dezelfde klachten. Fenn is begonnen in het weekend en ook nog niet helemaal weer fit. Kortom: een slaapverwekkend feestje!

Drie zieke kindertjes

Dit weekend gaan we het vieren met familie en vrienden. We hopen dat we het dan gewoon alsnog uitgebreid kunnen vieren! Dan is er ook een zeer bijzondere taart, ...

Haaktand mocht mee naar school
Kaartjes krijgen als kind blijft toch geweldig!
.....
Uiteraard aten we met de oppas een lekker taartje!


Reacties

Populaire posts