Nieuwe avonturen!

Over een kleine week begint voor onze Kanjer de zomervakantie. We merken dat het ook tijd wordt, want het #eindevanhetschooljaarsyndroom begint zijn tol te eisen.

Ons mannetje heeft een prachtig, mooi portfolio en heeft daar alles over verteld vorige week woensdag tijdens het eindgesprek. Zijn prestaties, zijn doelen, zijn dromen! Wat zijn we trots hoe hij zich staande heeft gehouden in een heel onrustig jaar. Steeds meer vriendjes verlieten de klas, afscheid na afscheid volgde. En nu neemt hij dinsdag zelf afscheid. Het moet zo zijn, het is tijd om te gaan en nieuwe avonturen te beleven.
Woensdag gaat hij met een klasgenootje/vriendje kennismaken op de nieuwe school. Hij vindt het spannend en ook wel leuk. Langzaam begint hij wat meer te vragen over de groep 3 waar hij na de vakantie mag beginnen. Vorige week was zijn reactie nog: 'Je moet er niet over praten mama, want dan word ik verdrietig'.. Dat deden we dus niet en nu komt hij zelf vragen. Zijn traktatie voor het afscheid heeft natuurlijk als thema draken! En de vriendjes die blijven? Die bellen we als Jorijn wil spelen! We zijn er (bijna) klaar voor!

Op naar een heerlijke zomervakantie!

Reacties

Populaire posts