De Bengels Bende van Zeven


Jorijn en Milan, ... het was zijn eerste vriendje toen hij vlak voor de zomervakantie twee jaren geleden naar groep 1 mocht. Trots vertelde Jorijn die dag toen hij uit school kwam: "Mama, ik heb al één vriendje!"

Vanmorgen begonnen ze samen vlak voor de zomervakantie aan een nieuw avontuur! Ze hebben kennis gemaakt met hun nieuwe juf, in groep 3 op de nieuwe school! Het eerste wat Jorijn riep toen ik hem ophaalde vanmorgen: "Mama, ik heb al twee vriendjes!!!" Hij heeft het naar zijn zin gehad en stond met een brede lach in de gang! Dat geeft vertrouwen, ook aan mama...

De Bengels Bende van Zeven
Na hun avontuur op school, was het vanmiddag tijd voor het feestje van Milan!
Flashgolf (minigolf glow in the dark). Alle vriendjes waren uitgenodigd, een ware Bengel Bende! Jorijn ziet er tegenop op afscheid te nemen van zijn maatjes, .. wij denken dat hij straks de tijd niet heeft om ze te missen. Dan ontstaan er nieuwe vriendschappen. Anders is er de telefoon en is een speelafspraak zo gemaakt.


Afgelopen dinsdag heeft hij getrakteerd! Popcorn in een ijshoorntje. Verpakt in een plastic puntzakje met een stoere draak! Tandloos moest ook op de foto, zijn cadeau van papa en mama voor een super jaar! Zo trots op ons ventje!

- over naar groep 3
- na de vakantie afzwemmen voor A




KANJER

Reacties

Populaire posts