Dino's en bijna 5

Jorijn is helemaal weg van dinosaurussen. Er worden hele parken gebouwd onder luid gebrul. Parken met bomen, stammen en hekken. Dino's die familie zijn horen bij elkaar. Alles sorteren.

Voor de vakantie kocht ik voor de kinderen een nieuw boek. Voor Jorijn "De Gigantosaurus" van Jonny Duddle. Wat een spannend verhaal! Jorijn hangt aan onze lippen en elke avond wil hij dat we dit boek voorlezen. Hij vindt het machtig interessant. Een aanrader voor in de boekenkast!


Het boek heeft prachtige tekeningen en er is veel te zien
Het verhaal is helemaal op rijm en Jorijn kent het bijna uit zijn hoofd. Al voor we gaan lezen, dreunt hij het verhaal op: "De gigantosaurus, met zijn vlijmscherpe klauwen, zijn bijtgrage bek. Pas op, want hij eet je als een hartige snack!"

Het thema voor zijn verjaardag was al snel gekozen: Dino's!!! Nou, dat vind ik echt een lekker thema. Ik ben dan ook rustig aan begonnen met de voorbereidingen voor zijn verjaardag. En het leuke is dat hij mij met veel dingen lekker kan helpen: fossielen koekjes, bevroren dino eieren, de versieringen bestempelen. Ach en decoraties? Jorijn heeft een hele bak vol!



uitnodigingen, versnaperingen en decoratie


Reacties

Populaire posts