Paasbest


Iedere dag ga je meer op mij lijken, zelf ogen, zelfde lach. Onze band is soms één van veel woorden, op andere maar heel weinig... Kusjes en knuffels aan de orde van de dag, je armpjes om me heen.

Zo lief
Je maakt graag selfies met mama. De foto's hierboven hebben we gemaakt toen we Eerste Paasdag bij omi waren in Groningen. Je had een prachtige tekening voor omi gemaakt en toen ze voor de vierde keer tegen je zei: "Dat heb je mooi gedaan", zei jij "Omi, dat heb je net ook al verteld" Je bent heerlijk adrem en zo lekker je eigen ikke, daarom houd ik zo van jou! Vanmorgen bracht ik jou naar school met Tije en Fenn. Daar werd je opgewacht door een lange jongen (bijna twee keer jouw lengte). Hij riep jou van afstand toe: "Hey, Jorijn boks!" Een boks zat er volgens jou niet in, want je had je 'kleine broertje bij de hand', vertelde je deze jongen uit groep 8. Maar met Muis onder je arm, kon er toch een boks af!

Je helpt mama flink met de was en het stofzuigen, wat is dat fijn! Samen hebben we de Muizen gewassen vandaag en toen ik je op bed bracht zei je: "Dank je mama, dat je de Muizen hebt gewast".
Graag gedaan, mop.

'z Zusje
Je wilt zo graag óók grote broer worden van een zusje, ... want twee broertjes heb je al. Gelukkig is er Karlijn, die we vaak zien. Daar ben je dan ook graag even grote broer voor! Vorige week gingen we met z'n allen uit eten voor de trouwdag van opa en oma in Laren. Je hebt goed op Karlijn gelet die lag te slapen.
Dit weekend waren ze ook bij opa en oma en mocht je even weer broederen over baby Karlijn, die inmiddels alweer 12 weekjes is. Ze vindt jullie ook erg leuk en geniet van alle aandacht van haar grote neven. Ze wilde absoluut niet slapen. Je bent zo lief voor je broertjes en nichtje. Zorgzaam.

 
 


Reacties

Populaire posts