ROOD

De kleur van warmte, liefde, brandweer en nu ook de kleur van het 3e werkgroepje van Jorijn! Laat het nou ook nog eens zijn lievelingskleur zijn en één van zijn beste vriendjes in de nieuwe groep zitten!


Jorijn begon in augustus in de gele groep en stroomde na drie maandjes naar de groene. Met de Kerstvakantie achter de rug mag hij nu laten zien wat hij kan in de rode groep. Nieuwe uitdagingen! In de rode groep zitten de kindjes uit groep 2. Jorijn is super trots! Hij doet erg zijn best op school en heeft er veel plezier in. Juf vindt hem zeer gezellig en hij ontwikkelt zich snel. Hij heeft vaak maar één keer een voorbeeld nodig om het daarna zelf te kunnen.

Hij maakt nu echt tekeningen waarin we zien wat het is: een poes heeft oren, ogen, een neus, snorharen en een staart. Alles heeft z'n eigen kleur. Het is heerlijk om te zien hoe hij zich nu zo snel ontwikkelt! Over twee weken hebben we zijn eerste portfoliogesprek, want rapporten en cijfers hebben ze niet hier op school. De kinderen vertellen zelf over hun werk. Wat ze hebben gedaan, wat goed ging, leuk was of moeilijk werd gevonden.

Wij zijn heel benieuwd!

Reacties

Populaire posts