Aftellen

Jorijn is er helemaal klaar voor! Zijn 3e verjaardag. Hij heeft het thema voor zijn verjaardag gekozen: Cars. Bliksem Mc.Queen mag niet ontbreken! En wat is er dan leuke om te trakteren op raceauto's. Hij helpt mama mee met plakken en kleuren kiezen.
 
 
Van de 14 auto's hebben we er nu 7 klaar. Jorijn heeft zijn eigen auto al gekozen: rood, net als Bliksem en ook voor vriend Jordan is de auto al uitgekozen. Hij wil graag rozijntjes uitdelen. Op de aftelkalender plakken we elke avond een sticker. Vanavond kwam hij tot de ontdekking dat we een sticker te weinig hebben. Nog 3 keer plakken en nog maar 2 op het vel, ... knap koppie! 'Zijn er ballonnen mama, en cadeautjes en ook slingers'? Ja schat, dat hoort erbij als je jarig bent. Hij heeft er zo'n zin in.

Elk jaar gaan we met zijn verjaardag op stap. Het eerste jaar naar de Apenheul, vorig jaar naar de Efteling en dit jaar gaan we naar het Dolfinarium. De dolfijnen wil hij graag zien, maar die haaien? 'Brrrrr, mama, die zijn wel eng'! Gelukkig zitten ze achter glas. Drie dagen feest. Vrijdag het uitstapje, zaterdag de grote dag en maandag trakteren op de groep. We zijn er klaar voor!
 
 
 



Reacties

Populaire posts