OPTIMISTEN ZOMERKAMP


YOEHOE! Vanmorgen om 07:00 uur ging dan eindelijk de wekker! Wat hebben ze er lang naar uit gekeken, het Optimisten Zomerkamp!

Al maanden geleden werden de eerste plannen gemaakt, nadat zijn klasgenoot Ties een spreekbeurt hield over zijn passie zeilen. Jorijn is en blijft een waterrat, dus het idee van zelf in een bootje varen, sprak hem wel aan. Toen gooide COVID-19 roet in het eten. Tot de laatste drie weken voor het kamp, was onduidelijk of het zeilkamp door mocht gaan. Gelukkig kwam het verlossende woord, vlak voor onze vakantieweek naar Valkenburg.

Spullen waren inmiddels aangeschaft: een wetsuit, zwemvest, waterschoenen en gisteravond kon hij nog wat reservespullen halen bij Ties. Na, kort en bondig vanmorgen, papa te hebben gefeliciteerd met zijn verjaardag, werd alle bepakking in de auto geladen. Om even over 08:00 draaiden we de snelweg op, een nieuw avontuur tegemoet! Jorijn is deze maand, na 2,5 jaren gestopt met voetbal. Het is niet zijn ding, maar dit! Dat lijkt hem GEWELDIG! Prachtig dat hij door een kamp van vier dagen, de gelegenheid krijgt om uit te vinden, of dit iets voor hem is. Het kamp begon met het opzetten van de tenten en het optuigen van hun Optimist. Ties is al heel ervaren, dus samen hadden ze de klus snel geklaard! Vrijdagmiddag mogen we naar de wedstrijden komen kijken en sluiten we met alle deelnemers en kampleiding af met een bbq. Ook opa en oma komen kijken, maar dat is voor Jorijn nog een verrassing. Aan het weer en de goede moed zal het niet liggen, de komende dagen. Wij verwachten dat hij het geweldig vindt en dat hij vol verhalen zit na vrijdag.

Een impressie van vanmorgen!




















Reacties

Populaire posts