VRIEND VAN SINTERKLAAS



HET GROTE GEHEIM

Sinterklaas is 'uit de kast' sinds afgelopen woensdag... Ineens was de dag daar. Jorijn is 9 en vorig jaar ging hij geruisloos nog een jaar mee in de magie. Zelfs het lootjestrekken op school hoort er gewoon bij, want 'Sint kan het allemaal niet alleen'.

Nu is hij deelgenoot in het Geheim van de Goede Sint'. Met zijn nieuwe paard Ozosnel, want Amerigo is met PaardenPensioen. De eerste Hulppiet, Vriend Van Sinterklaas, in ons gezin.
Een rol die hij vast met trots draagt! Vanavond mag hij helpen de schoenen vullen, grappen bedenken en cadeautjes inpakken. Een periode afgesloten en een nieuwe die begint! De halve knipogen gaan over de tafel en Tije & Fenn hebben niets in de gaten. Ik geniet daar ook wel van! Het enige dat Jorijn meteen vroeg 's avonds in bed was: "Nu ik het Raadsel van 5 december ken, .. krijg ik dan nog wel cadeautjes?''

Het boek zegt ook, dat je vooral moet blijven genieten van alle magie. Je blijven verwonderen over dit prachtige feest, dat ook nog steeds voor hem is. De foto's op de familieblog, zeggen genoeg! De blik in zijn ogen spreekt een en al verwondering.

https://www.facebook.com/hashtag/grotergroeien?source=feed_text&epa=HASHTAG
Sinterklaas voor grote kinderen; een geweldig boek zonder je kind van zijn geloof te laten vallen.
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, strepen en binnen
Een hele serieuze taak!

Reacties

Populaire posts