JAAAAAAH - DE KRACHT VAN ACHT!


Het cijfer 8, het cijfer van de oneindigheid, ... Een heel krachtig getal, voor een heel krachtig mannetje!

Wat heb jij toegeleefd naar deze dag en wat vond je het spannend. Welke cadeautjes zullen er zijn? Trakteren op school en dan de taart! Met glunderende oogjes zit je al voor 07:00 uur achter 8 brandende kaarsjes. Muis natuurlijk ook, want die wordt ook 8. Dan, ...blazen maar!!!!


Van je broers krijg je weer twee prachtige Lego sets - die zij met grote zorg hebben uitgekozen. Zij weten als geen ander waar jouw hart sneller van gaat slaan. Tije geeft je een spaceshuttle en van Fenn krijg je een helikopter die op de Noordpool kan vliegen. Dezelfde dag nog heb je beide al in elkaar. Van papa en mama een sterrenprojector voor op je kamer, mét vallende sterren! Kun je alvast een beetje ervaren hoe het is om in de ruimte rond te zweven.
De uren tot zondag kun je wel om kijken, duwen tegen de wijzers van de klok, wat duurt dat nog lang! Aan opa en oma heb je een heel bijzonder cadeau gevraagd: een Lego bouwpakket van de Titanic! Eindelijk is het zondag! Wat ben je ongelofelijk blij met je cadeau, je komt de hele middag niet meer bij de keukentafel weg en 's avonds is hij klaar!






Het jaar 1912, zo ver voor jouw tijd, het verhaal fascineert je en al maanden kijk je hiernaar uit...

Opa en oma lieten natuurlijk niets los! Uiteindelijk kwamen ze 'te laat' - zelfs 06:00 was te laat geweest, hahaha. Eindelijk mocht jij jouw cadeau uitpakken! Meer dan 1000 legoblokjes, 65cm lang, 28 hoog - een schaalmodel van de Titanic!!! Onder toeziend oog van opa, met papa als werkvoorbereider, heb jij dit helemaal zelf gedaan! Wat ben ik trots! Het eindresultaat!



#Android #smartphonefotografie

Reacties

Populaire posts