YEAAAAHHH

Laatste avond van de Avondvierdaagse 2018
Lieve schat, wat word jij groot, ... Ik ben zo ongelofelijk trots op jou! Je bent zo leuk (ja, ook als je boos bent). Wat hebben we weer veel mooie dingen samen gedaan.

Korfbaltoernooi
In mei zijn we heel sportief geweest. We begonnen met het school korfbaltoernooi. Gelukkig was het niet zo warm als vorig jaar. Een super team, enthousiast, gedreven en vooral lol met elkaar. Jullie eindigen als eerste in de poule en spelen jullie finale gelijk. Dat is een teleurstelling voor jullie en dat begrijp ik. Jullie mogen zo trots zijn op jullie resultaat. De medaille hangt boven je bed. De 2e en laatste, want volgend jaar is er voor groep 5 geen korfbaltoernooi. Dan staan er andere leuke activiteiten op het programma, zoals een kamp!

scoooooore!!!!

Avondvierdaagse
De week na het korfballen lopen we vier avonden de Avondvierdaagse! Dit keer alle avonden droog. Wat een gezelligheid ook nu weer en natuurlijk super blij dat je die 2e medaille in de wacht hebt gesleept. Op de laatste avond lopen we met ons vijven. Held!



Voetbal
Het is Zomerstop. Er zijn even geen wedstrijden, wel train je elke woensdag en je hebt het zo naar je zin. Ik zie je groeien. Je krijgt steeds meer zelfvertrouwen, wordt assertiever (thuis ben je dat al - hahaha). Vorig weekend hadden jullie het Kampioenen Bal. Ook daar werd jullie een welverdiende medaille uitgereikt. Ik zie je stralen als papa de foto doorstuurt. Mama heeft het weekend lustrum van Earlybirds en ik geniet van een afstandje mee. Laat jezelf maar zien, jij hebt zoveel te geven!

Nog een paar weekjes en dan is het zomervakantie! Heerlijk genieten en bijkomen van een jaar keihard werken. Wat ben jij boven jezelf uitgestegen!

Liefs,

mama

Reacties

Populaire posts