SnowWorld


De Kerstvakantie loopt op zijn eind en vanmorgen lag er eindelijk SNEEUW!!!! De jongens wilden maar wat graag met de 'arrenslee'. So, SNOW here we GO!

Het was heerlijk buiten en de jongens vonden het prachtig! Om de beurt met de slee van de berg en Jorijn sleepte ze dapper weer naar boven. Bijna vier jaar geleden bracht papa hem nog met de slee naar de groep en haalde hem weer op. Zijn broertjes waren toen net geboren. Waar blijft de tijd, ... ze worden alle drie zo groot. Jorijn gaat straks van een 116 naar een 122 en loopt op schoenmaat 30! Tije en Fenn hebben maatje 98/104 en stappen inmiddels op maat 26 in het rond (maak dat stampen, als twee olifantjes in de porseleinkast). Want jeetje, wat kunnen drie jongens veel lawaai maken samen!

Samen hebben we vanmiddag hun schoolspullen gekocht, want ja, GROTE jongens hebben GROTE jongens spullen nodig! Bekers, broodbakje, groente/fruitbakje, gymschoentjes, .. En deze mannen weten heel goed wat ze willen! In nog geen tien minuten hadden ze alles bij elkaar. Mama heeft vanavond alle labeltjes geplakt en gymtassen klaar gemaakt. Op de blog van Tije en Fenn staan de foto's van hun afscheid op de crèche.

Vanmorgen hadden ze lol samen in de sneeuw. Even een korte impressie.














Reacties

Populaire posts