Niveau 2


Vorige week mocht opa met Jorijn voor het eerst mee naar de zwemles. Dat was natuurlijk feest, te meer omdat Jorijn zijn zwembriefje kreeg met de mededeling dat hij door mag naar niveau 2! Hiep hiep hoera!

Hij was er al op tijd klaar voor vanmorgen. Nu hij een niveau verder is, betekent dit ook dat hij een uur eerder zwemt. Papa reisde in '24 uur' van Las Vegas naar Nederland en kwam vanmorgen 08:15 Nederlandse tijd weer thuis aan. Na een kop koffie kon hij direct met Jorijn naar het zwembad, want meneer moest om 09:00 in het water liggen. Elke zaterdag voor een vakantie is het laatste half uur 'kijkles', dan mogen de ouders erbij zijn. Heel leuk! Voor Jorijn wel even weer wennen: nieuwe groep, papa weer terug en een klasgenootje waar hij mee samen zwemt. Afleiding was het belangrijkste woord van de les, hahaha!

Thuis nam hij zijn zwemmaatje mee om te spelen en samen te eten. Vanavond hebben we een mooie tekening in zijn zwemrapport gemaakt om niveau 1 af te sluiten. "Wat vind ik het leukst van de zwemles?" ONDER WATER DUIKEN Of hij het tekenen van mij heeft, gaan we zien, hij wordt in elk geval steeds gedetailleerder, want ook de zwembroek werd getekend!


lekker samen spelen

Reacties

Populaire posts