HIP HOI IK BEN 5 !!!


Weken heeft hij er naar toe geleefd, zijn 5e verjaardag! Eindelijk mocht hij stickers gaan plakken op zijn aftelkalender. Wat was hij blij...

Maandagmorgen hebben we het met ons vijven GROOTS gevierd! Alles was versierd en de cadeautjes stonden ingepakt, klaar om uitgepakt te worden en bewonderd. Hij is megatrots op zijn Lego politiebureau en de mobile eenheid wagen. Van Tije en Fenn kreeg hij een puzzel van 100 stukjes van de Drakenrijders van Bergh en een super voorleesboek met 100 dinosaurussen erin! Die hij uiteraard allemaal al heeft gevonden.

Afgelopen woensdag dan eindelijk ook zijn EERSTE kinderfeestje, thema dino's! Wat een genot om je kind zo INTENS te zien genieten van alle aandacht... helemaal alleen voor hem. Eén brok energie en vol pret. Met 8 kindjes totaal heeft hij linnen tasje bestempeld met dinosaurus sjablonen, dino koekjes gebakken, fossielen opgegraven en een leuke film gekeken. Het was een groot succes! HIj heeft hele passende cadeautjes gekregen van zijn vriendjes en vriendinnetje: gipsdino's, speeldino's, dinoeieren die moeten worden afgebroken (binnenin een dino en het fossiel) ...De goodiebag met daarin de koekjes, de fossiel een foto die middag gemaakt, met een dinomasker op, en een cadeautje van Jorijn, ging mee naar huis. En Jorijn?.... die viel als een blok in slaap 's avonds.

Dit weekend nog één keer GROOT feest! We vieren het met familie en vrienden, dan keert de rust terug... Even een korte indruk met wat foto's van woensdag, de rest volgt nog.


Zelf gebakjes versieren en smikkelen



Tasjes bestempelen




Tijd voor iets lekkers...

Fenn en de oppas


Reacties

Populaire posts