Stempelen

Jorijn is, net als Fenn, niet zo van de vieze handjes. Ook nooit geweest. Vorige week mocht hij stempelen met aardappels (uiltjes) en deze week stempelen met wc-rolletjes. Hij vond het zo leuk, dat hij drie werkstukken heeft gemaakt.


Herfstbomen. Jorijn vond het prachtig! Trots op de tijd samen met mama als zijn broertjes op bed liggen: puzzelen, met de auto's en daarna knutselen. Heerlijk die momenten samen. Dat is voor ons beide intens genieten.
Na het knutselen heeft hij in uiterste concentratie kruisjes gezet in het speelgoedboek dat Sinterklaas heeft gestuurd, We hebben het samen helemaal bekeken. Van 1 ding wordt hij vreselijk enthousiast: de trein van Lego City... Dan mag Sint wel met een grote zak geld komen.


Vanavond aten we patatjes en met z'n allen hebben we daarbij de film van 'De Leeuwenkoning' gekeken. Op wat spannende momenten na, zaten ze alle drie ademloos te kijken. Toen ik Jorijn naar bed bracht zei hij: 'Mama, wil ik voor ALTIJD bij jou blijven. Maar nu even niet he? Nu gaan onze hartjes even slapen!'..... SMELT!

Lief-gevoelig-sociaal-jongetje van mama: IK HOU VAN JOU TOT DE MAAN EN TERUG

Reacties

Populaire posts