Zwemmen in de Koploper

Vandaag heeft Jorijn voor het eerst met papa in het zwembad in Lelystad gezwommen. Hij stond om 9.40 uur al klaar en naar de klok te kijken tot de grote wijzer boven stond want, dan gingen we weg.
Eenmaal aangekomen en omgekleed gaan we naar het Piratenbad, speciaal voor baby’s, peuters en kleuters. Het was al best druk maar we hadden snel een plaatsje gevonden. Even snel de Nemo zwembandje opblazen, de auto’s uit de tas halen en op weg naar het water.  Zonder pardon stapte Jorijn in het water aan de hand van papa. We hebben eerst een rondje door het bad gelopen en zijn toen met de auto’s op een ondiep stukje gaan spelen. Jorijn was erg onder de indruk van het water, de fonteinen, de glijbanen en de mensen maar, bang voor water was hij niet. De laatste keer zwemmen was tijdens onze vakantie aan het Gardameer in Italie afgelopen zomer.

Jorijn voelde zich meer en meer een vis in het water en papa moet mee op ontdekkingstocht door het bad. Ook ging Jorijn nog twee keer van de glijbaan en heeft hij op de piraten boot gestaan. Samen zijn we in het 70 cm bad gegaan en hebben daar lekker gedobberd. Jorijn vond het erg leuk en de auto’s waren perfect speelmateriaal in het bad. Na 1,5 uur werd het tijd om huiswaarts te gaan waar mama op ons wachtte met heerlijke boterhammen met worst. Volgende keer zullen we proberen wat foto’s te maken.
Jorijn vond de glijbanen geweldig! Daarachter de Piratenboot.
 

Reacties

Populaire posts